Thursday, June 14, 2007
27 Ιουνίου 2007, Placido Domingo - Γιατροί Χωρίς Σύνορα: Μία φωνή για τα παιδιά του Νταρφούρ
27 Ιουνίου 2007
Placido Domingo - Γιατροί Χωρίς Σύνορα: Μία φωνή για τα παιδιά του Νταρφούρ


Ο μεγάλος τενόρος Placido Domingo έρχεται στις 27 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο για να ενώσει τη φωνή του με αυτή των Γιατρών Χωρίς Σύνορα σε μια συναυλία αφιερωμένη στα παιδιά του Νταρφούρ.

Ο Placido Domingo, με την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, θα ερμηνεύσει άριες από όπερες, οπερέτες, μιούζικαλ, καντσονέτες, κα.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στα προγράμματα των ΓΧΣ για τα παιδιά του Νταρφούρ, τα οποία είναι τα πρώτα θύματα της βίας και του υποσιτισμού.

  • Στο Νταρφούρ, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα παρεμβαίνουν από το 2003 με περισσότερους από 120 διεθνείς εθελοντές και 2.233 άτομα ντόπιο προσωπικό. Οι συγκρούσεις που μαίνονται από το 2003 εκτιμάται ότι έχουν κοστίσει 300.000 ζωές και έχουν αναγκάσει 2,5 εκατομμύρια ανθρώπους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.

Προπώληση εισιτηρίων:

  • στο 210 72 34 567
  • www.ticketservices.gr
  • Δισκοπωλείο «Νίκος Ξυλούρης», Πανεπιστημίου 39 (στοά Πεζματζόγλου)

Οι τιμές ξεκινούν από 50 ευρώ.
Ενισχύστε κι εσείς την προσπάθειά μας.


www.msf.gr

Labels: , , , ,

 
posted by Maria at 7:37 PM | Permalink |


0 Comments:


Τα κείμενα,οι εικόνες και οι πληροφορίες που παρουσιάζονται στην παρούσα ιστοσελίδα από τους συντάκτες της, αλλά και οποιοδήποτε άλλο υλικό συμπεριλαμβάνεται στην ιστοσελίδα χρησιμοποιείται με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση.Τα κείμενα δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Ζητάτε πάντα τις συμβουλές των εξειδικευμένων ιατρών σας ή άλλου εξειδικευμένου προσωπικού για οτιδήποτε αφορά σε οποιαδήποτε πάθηση. Ποτέ μην παραβλέψετε ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να ρωτήσετε τη γνώμη του ειδικευμένου ιατρού εξαιτίας κάποιου άρθρου που διαβάσατε στη σελίδα μας.

 m onitor MindBlog Network Blogarama - The Blog DirectoryGreekBloggers.comBlogwise - blog directoryListed in LS Blogs Search For Blogs, Submit Blogs, The Ultimate Blog DirectoryKinja, the weblog guide Directory of Health Blogs