Thursday, October 11, 2007
ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ: Εταιρείας Ογκολόγων-Παθολόγων Ελλάδος (ΕΟΠΕ)
Αθήνα 10 Οκτωβρίου 2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Έλληνες Ογκολόγοι -Παθολόγοι παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πρόβλημα της υγείας του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ Χριστόδουλου από την αρχική διάγνωση της νόσου του έως σήμερα. Θεωρώντας ότι τα ‘’τηλεοπτικά ιατρικά συμβούλια’’ από γιατρούς που αυτοαναγορεύονται ειδικοί ογκολόγοι προσβάλλουν τους στοιχειώδεις κανόνες ιατρικής δεοντολογίας και καταρρακώνουν κάθε έννοια ιατρικού και προσωπικού απορρήτου, ζητούμε από όλους να επιδείξουν τον απαραίτητο σεβασμό στον άρρωστο και στις προσωπικές του επιλογές, στην ασθένεια και στις αποφάσεις των θεραπόντων ιατρών. Θέλουμε δε να διαβεβαιώσουμε τους ασθενείς μας ότι όλοι αντιμετωπίζονται πάντα ισότιμα με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, χρησιμοποιώντας όλες τις σύγχρονες αντικαρκινικές θεραπείες.

Ευχόμαστε ότι καλύτερο για την βελτίωση της υγείας του Αρχιεπισκόπου.

Για το ΔΣ της Εταιρείας Ογκολόγων-Παθολόγων Ελλάδος (ΕΟΠΕ)

Ο Πρόεδρος Δημήτριος Μπαφαλούκος

Ο Γεν. Γραμματέας Παύλος Παπακώστας

Labels:

 
posted by Maria at 5:12 PM | Permalink |


0 Comments:


Τα κείμενα,οι εικόνες και οι πληροφορίες που παρουσιάζονται στην παρούσα ιστοσελίδα από τους συντάκτες της, αλλά και οποιοδήποτε άλλο υλικό συμπεριλαμβάνεται στην ιστοσελίδα χρησιμοποιείται με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση.Τα κείμενα δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Ζητάτε πάντα τις συμβουλές των εξειδικευμένων ιατρών σας ή άλλου εξειδικευμένου προσωπικού για οτιδήποτε αφορά σε οποιαδήποτε πάθηση. Ποτέ μην παραβλέψετε ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να ρωτήσετε τη γνώμη του ειδικευμένου ιατρού εξαιτίας κάποιου άρθρου που διαβάσατε στη σελίδα μας.

 m onitor MindBlog Network Blogarama - The Blog DirectoryGreekBloggers.comBlogwise - blog directoryListed in LS Blogs Search For Blogs, Submit Blogs, The Ultimate Blog DirectoryKinja, the weblog guide Directory of Health Blogs