Sunday, October 07, 2007
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αθήνα 3 Οκτωβρίου 2007


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ


Πάνω από 100.000 άνδρες, στο δυτικό κόσμο και άγνωστος αριθμός στον υπόλοιπο, πεθαίνουν κάθε χρόνο από καρκίνο του προστάτη.

Σημαντικά στοιχεία για την αντιμετώπιση της νόσου, αλλά και για την ενημερωτική εκστρατεία (τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό μήνυμα, αφίσες, φυλλάδια) θα δοθούν σε Συνέντευξη Τύπου της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας.

Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι στην AΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ (αίθουσα Prive).

Στην Συνέντευξη Τύπου έχουν προσκληθεί να παραβρεθούν και να μιλήσουν οι Δήμαρχοι Αθήνας και Πειραιά κκ Νικήτας Κακλαμάνης και Παναγιώτης Φασούλας.

Μετά την Συνέντευξη θα υπάρχει μπουφές.



Labels: , ,

 
posted by e-physician at 12:32 PM | Permalink |


0 Comments:


Τα κείμενα,οι εικόνες και οι πληροφορίες που παρουσιάζονται στην παρούσα ιστοσελίδα από τους συντάκτες της, αλλά και οποιοδήποτε άλλο υλικό συμπεριλαμβάνεται στην ιστοσελίδα χρησιμοποιείται με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση.Τα κείμενα δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Ζητάτε πάντα τις συμβουλές των εξειδικευμένων ιατρών σας ή άλλου εξειδικευμένου προσωπικού για οτιδήποτε αφορά σε οποιαδήποτε πάθηση. Ποτέ μην παραβλέψετε ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να ρωτήσετε τη γνώμη του ειδικευμένου ιατρού εξαιτίας κάποιου άρθρου που διαβάσατε στη σελίδα μας.

 m onitor MindBlog Network Blogarama - The Blog DirectoryGreekBloggers.comBlogwise - blog directoryListed in LS Blogs Search For Blogs, Submit Blogs, The Ultimate Blog DirectoryKinja, the weblog guide Directory of Health Blogs